Kannet B.png
Lukijoiden kokemuksia

"Kiitos Tarot – korttien viisaus -kirjastasi. Minulla on ollut RWS-pakka jo yli vuosikymmenen, mutta en ole oikein aiemmin päässyt kiinni siihen, koska ole löytänyt mielekkään tuntuista opasta. Sinun kirjasi teki muutoksen. Kirjoitat mukaansatempaavasti ja lämminhenkisesti tietyllä tavalla "samalla tasolla" lukijan kanssa. Kortit tuntuvat nyt helpommin lähestyttäviltä ja liiasta mystiikasta riisutuilta, eikä tule tyhmä ja toivoton olo siitä, että niitä on niin valtava määrä, en koskaan voi oppia tulkitsemaan. Tosi tarpeellinen kirja varsinkin tähän elämäni kohtaan, kun isoja asioita on murtunut ja alan rakentaa uutta. Kaikkea hyvää sinulle ja onnellista kesää!"

"Ihailen helppolukuista ja samaan aikaan faktapitoista otettasi, joka jättää lukijalle itselleen sopivasti mietiskeltävää."

"Olen vasta historiassa, mutta voin sanoa, että vallan mainio opus! Suosittelen vahvasti ja kiitos kun olet tämän kirjoittanut."

"Kirja on selkeästi kirjoitettu tietoteos, joka pyrkii välittämään kokemuksesi ja taitosi tarotin kanssa erityisesti siltä osin kuin tarotit voivat auttaa ihmistä oivaltamaan oman elämänsä ja ihmisyyden perustavia kysymyksiä, itseymmärrystä ja tiedostamatonta kohdaten."

"Vahvana huokuu kertynyt tieto ja kokemus."

"Erinomainen kirja. Hapuilen kabbalan, alkemian, jungilaisuuden, gnostilaisuuden, mytologian ja magian välimaastoissa. Hyvin (ja erinomaisen selkeästi) olet tuonut myös näitä asioita esiin kirjassasi."

"Aivan mieletöntä laatua. Siihen ei ole tässä maassa juuri totuttu."

"Kirja on mainion luettava ja hyvin rakennettu, minulla nyt käsikirjanomaisesti aina esillä."

"Löysin tarotin puolisoni kautta ja kirjasi on ollut korvaamaton opas tarotin maailmaan. Iso kiitos siitä!"

"Tarot on todella kattava opas korttien maailmaan. Kirja sisältää korttien merkitysten ja pöytämallien lisäksi myös tarotin historiaa, etiikkaa ja esimerkkitulkintoja. Aloittelevalle tulkitsijalle oli tarjolla myös paljon käytännön vinkkejä ja harjoituksia. Pidin suuresti Goldenhillin lämpimästä, sallivasta ja monipuolisesta tyylistä avata tarotien maailmaa. Ostin lukemisen lomassa itselleni myös Rider-Waite-pakan harjoittelua varten ja heinäkuussa ilmestyvä Työkirja on hankintalistallani. Lämmin suositus Tarotista kiinnostuneille."

"Tero Goldenhillin perinpohjainen teos käsittelee muun muassa tarotin historiaa, filosofiaa, etymologiaa, eri käyttötapoja, eri pakkoja ja tietenkin myös eri korttien merkityksiä niiden tarkastelijalle. Pidin siitä, kuinka tarot-korttien visuaalinen ja taiteellinen puoli oli nostettu vahvasti esiin. Esimerkit olivat Pamela Colman Smithin klassikkokuvituksia, joihin onkin pakattu aivan mahdoton määrä symboliikkaa ja merkityksiä, joita Goldenhill myös yksittäisten korttien kohdalta hyvin avasi. Teos sopii lukijalle, joka vasta tutustuu tarotiin, sekä toki myös tarotia jo tuntevalle."

 

Kirjahamsterin lukuvinkit: Tarot - Korttien viisaus

Goodreads: Tarot - Korttien viisaus